Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Sinterklaasintocht Zwolle totaal uitverkocht: volg het via de TV kanalen van Zwolle

Zwolle – “Voll!” roept de organisatie. De kaartjes voor de Sinterklaasintocht in Zwolle zijn totaal uitverkocht. Vrijdagavond startte de kaartverkoop. Dinsdag om acht uur ’s ochtends stond de teller op maar liefst vijfduizend reserveringen. Dat is gelijk het maximum aantal mensen dat de organisatie op het Rode Torenplein kan ontvangen in verband met de corona-maatregelen. Iedereen die geen kaarten heeft kan toch genieten van de Sinterklaasintocht. Het programma wordt live uitgezonden via de TV-kanalen van RTV Focus.

TV-uitzending Sinterklaasintocht Zwolle via de kanalen:  KPN 1396, Ziggo 44 en T-Mobile 783. De uitzending start zaterdag 13 november 2021 om 13.00 uur.

“De parade en het eindfeest gaan dit jaar helaas niet door, het goede nieuws is dat de rest van het traditionele programma wel plaatsvindt, zoals de aankomst van Pakjesboot12, de spectaculaire Pietenshow op het water, de ontvangst van Sinterklaas en Pieten door de Burgemeester en het podiumprogramma op het Rodetorenplein”, aldus Edwin ter Burg, voorzitter van Stichting Evenementen Zwolle.” Er zal extra veel aandacht worden besteed aan een mooi podium programma met muziek, dans, stunts en actie op een podium en op het water.

Vanwege de coronamaatregelen moeten de vijfduizend bezoekers een geldige QR code tonen en het -gratis- gereserveerde ticket.

Het programma ziet er als volgt uit:
• 13.00 uur Toegang mogelijk tot festivalterrein
• 13.30 uur Start podiumprogramma (Rodetorenplein)
• 14.00 uur Start waterspektakel
• 14.20 uur Aankomst Pakjesboot 12
• 14.30 uur Ontvangst van Sinterklaas en programma (podium en plein)
• 16.00 uur Afscheid Sinterklaas
• 16.30 uur Vertrek boot

Gerelateerde artikelen

Back to top button