Nieuws uit ZwolleSport

Scania Zwolse Halve Marathon zoekt goede doelen

Zwolle – De organisatie van het grootste hardloopevenement van Zwolle koppelt ook aan de twintigste editie van de Scania Zwolse Halve Marathon, zaterdag 13 juni 2020, drie goede doelen. Goede doelen die in aanmerking willen komen voor ondersteuning – door de deelnemers van het hardloopfestijn – kunnen zich voor 5 december 2019 melden (inclusief motivatie) via info@halvemarathonzwolle.nl.

Alle deelnemers kunnen er tijdens de inschrijving voor de Scania Zwolse Halve Marathon of de Wavin 4 Engelse Mijlen (geheel vrijblijvend) voor kiezen om geld te doneren aan de goede doelen. Naast deze donaties ontvangt elk goed doel vijftig startbewijzen, waarmee extra inkomsten kunnen worden gegenereerd. Bij de selectie van de goede doelen kijkt de organisatie onder meer hoe creatief de goede doelen omgaan met deze startbewijzen. Het bestuur van Stichting Halve Marathon Zwolle maakt in januari de geselecteerde goede doelen voor 2020 bekend. In aanmerking komen uitsluitend goede doelen uit de regio Zwolle.

De twintigste editie van de Scania Zwolse Halve Marathon wordt op zaterdag 13 juni 2020 gehouden. Ook in 2020 zal het evenement weer een feest zijn om te lopen en om naar te kijken. De inschrijving start op zondag 1 maart 2020 om 12.00 uur, voor zowel de Scania Zwolse Halve Marathon als de Wavin 4 Engelse Mijlen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button