Zorg & Welzijn

Rugnetwerk Zwolle: Top Zorg voor uw rug

Zwolle – Rug- en nekklachten kunnen je leven behoorlijk verzieken. Patiënten die hier last vanhebben maar niet geopereerd kunnen worden, krijgen het advies om een behandeltraject te starten bij één van de fysiotherapeuten in het Rugnetwerk Zwolle.

Rugnetwerk Zwolle is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde fysiotherapeuten, wervelkolomchirurgen en huisartsen in en rond Zwolle. De fysiotherapeuten hebben als doel om de patiënt zo snel mogelijk grip te laten krijgen op de rugpijn. De behandeling richt zich dan ook niet meer op het rechtstreeks beïnvloeden van de rugpijn, maar op het verminderen van de negatieve gevolgen van de rugpijn. Het traject kenmerkt zich door duidelijke onderlinge afstemming van alle betrokkenen.

Rugnetwerk Zwolle is maandag officieel bekrachtigd  door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst tussen de betrokken partijen. In gezondheidscentrum de Fenix in Zwolle waren naast de zeven praktijken ook Dr. A. Mostert, namens de maatschap orthopedie van Isala, aanwezig.

Het Rugnetwerk bestaat uit zeven praktijken met totaal 17 vestigingen in en rond Zwolle.  De deelnemende praktijken zijn:

–         Fytac met locaties te Genemuiden, Hasselt, Kampen, Meppel en Urk (Jan Heutink)

–         Primalife met locaties te Meppel en Ruinen (Willem Kruithof)

–         Fysiotherapie Dalfsen (Ingrid Timmermans)

–         Fysiotherapeutisch Centrum Heerde (Michiel Treffers)

–         Fysiotherapie Römer Zwolle (Nico Slot)

–         Fysioplus Zwolle (Frank Gort)

–         De Akker Fysiotherapie Wezep en Elburg (Jan Haverkamp)

Gerelateerde artikelen

Back to top button