Kunst & CultuurLifestyleMagazineMuziekNieuws uit Zwolle

Rock The House – RockNight bij De Nieuwe Bierton – 20 februari

Zaterdag 20 februari 2016 – aanvangstijd 19.00 uur – locatie De Nieuwe Bierton Schellerbergweg 27 Zwolle


Rock The House – RockNight

Zwolle – Rockbands uit binnen en buitenland staan zaterdagavond 20 februari op de bühne bij De Nieuwe Bierton in Zwolle. De artiesten spelen om geld in te zamelen voor het KWF.

Line-Up bij de Nieuwe Bierton

De avond kent een prachtige line-up van rockbands:
Naast iVelvet nog vele andere te gekke gigs: Octopussy, Tarragona, Tricklebolt, No.1408, King For A Day, Noint?, Milestone en Burning.Octopuss (Italy), Tarragona, Tricklebolt, Milestone , Burning, No.1408, King For A Day, Noint Powerrock en Miles Browning Band.

iVelvet

iVelvet is een 5-koppige alternatieve rockformatie met een eigen en herkenbare gitaarsound. Energieke en rauwe rock met een emotionele lading die doet denken aan een combi van grunge, stoner en indie.

Info De Nieuwe Bierton

Octopuss (Italy)

OCTOPUSS is an European power trio of mind-blowing impact. The group’s musical style, influenced by the sound of bands such as The Jimi Hendrix Experience, Red Hot Chili Peppers and The Beatles, primarily consists of rock with an emphasis on funk, as well as elements from other genres such as punk rock, and psychedelic rock.

Tarragona

Eén van de beste aanstormende hardrock en heavy metalbands van Nederlandse bodem. Uit Zwolle! Met hun eigen composities, zelfgeschreven teksten en unieke sound spelen zij letterlijk en figuurlijk ijzersterk op elkaar in.
Rock-Night-banner-bottom

Tricklebolt

Tricklebolt maakt Engelstalige rockmuziek met als grote inspiratiebronnen Led Zeppelin, DeepPurple, Black Sabbath. De heren lijken in het verkeerde tijdperk geboren, want gemiddeld zijn ze nog maar 18 lentes jong!

Milestone

MileStone ontstond in een leegstaand kantoor in Lelystad als weinig serieus band met veel bier en valse gitaren. Na het eerste optreden is er besloten om naar een serieuze samenstelling te zoeken. na wat omzwervingen op het gebied van bassisten en drummers is MileStone redelijk stabiel gebleven tot maart 2012 met de bezetting van Fred, Theo, Snabbel en Marco.

Info De Nieuwe Bierton

Burning

De gloednieuwe Nederlandse oldschool metalband Burning kent een glorieuze start. De eerste single Something is lurking in the dark wordt overal ter wereld op rock-radiostations gedraaid.
Rock-Night-banner-bottom

No.1408

Nederlandstalig. Dat is ook meteen de enige overeenkomst met het gelijknamige genre. Met vette rock, metal riffs en punkrock energie als basis-ingrediënten brouwen No1408’s muzikanten onvervalste heavy metal.

King For A Day

King for a Day is een metal/hardcore band from the North. KFAD bestaat sinds april 2014, begin dit jaar hebben ze een promo opgenomen.

Noint Powerrock

Noint? smeedt al jarenlang strakke, toegankelijke en diverse rockstijlen om tot een uniek, krachtig geluid.

Miles Browning Band

Miles Browning Band is een driemans formatie en ze spelen op een enkele cover na eigen werk. De muziek bestaat uit Rock,Blues en popsongs met veel gitaar werk. De invloeden zijn van de 70′er jaren Jimi Hendrix, Eric Clapton enz. Miles Browning is de oprichter van deze band en is de spil achter de teksten en muziek.


Kaartverkoop : voorverkoop 7,50 euro – Aan de deur : 10,00  euro

Info De Nieuwe Bierton Rock-Night-banner-bottom

Gerelateerde artikelen

Back to top button