Nieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

In beeld: Resto VanHarte gestopt met buurtdiners in Zwolle

Foto's © Jan Koldewijn

Zwolle – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte is gestopt met het organiseren van buurtdiners in Zwolle. Reden hiervoor is dat er onvoldoende lokale financiering was om de activiteiten voort te zetten.

Daarom nam het buurtrestaurant vrijdagavond groots afscheid van de buurt met een barbecue op het Assendorperplein. Resto VanHarte wilde buurtbewoners, vrijwilligers en relaties met de afscheidsbarbecue bedanken voor hun jarenlange steun. De barbecue werd mede mogelijk gemaakt door ING met een donatie.

Restomanager Joris de Boer: “In de tijd dat Resto VanHarte actief is geweest in Zwolle is veel bereikt. Vele Zwollenaren, van jong tot oud hebben wij bij elkaar gebracht aan de eettafel, op evenementen en tijdens de buurtbarbecues. Vele vrijwilligers hebben bij Resto VanHarte een warme plek gevonden en een waardevolle bijdrage geleverd aan het succes van deze locatie. Resto VanHarte wil bij deze iedereen enorm bedanken voor hun inzet en samenwerking. Met deze buurtbarbecue willen we een bijzondere periode mooi afsluiten.”

Back to top button