Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

‘Rainbowrun’ en reünie bij CCC

Op vrijdag 14 november viert het Carolus Clusius College haar 95-jarige bestaan. Dit wordt gevierd met verschillende activiteiten.

Rainbowrun voor goede doel Edukans

’s Ochtends staat het programma voor de leerlingen in het teken van een actie voor het goede doel Edukans. Als wereldschool steunt CCC deze organisatie die zich inzet om kansarme kinderen en jongeren in verschillende ontwikkelingslanden beter onderwijs te bieden. In maart van dit jaar zijn twee van de leerlingen van het CCC op reis geweest naar Kenia en hebben daar onderwijsprojecten bezocht die ondersteund worden door Edukans.

Zo wordt er een Rainbowrun georganiseerd; een run waarin de 1800 leerlingen van het CCC tijdens het parcours worden ondergedompeld in diverse kleuren. Het parcours dat de leerlingen gaan lopen is ongeveer 1,4 km. Langs het parcours zijn kleurpoederlocaties waar de lopers worden ondergedompeld in diverse kleuren.

Reünie zaterdag 15 november

Ook voor oud-leerlingen en (oud-)medewerkers willen ze het lustrum niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseert het CCCe op zaterdag 15 november van 14.00 – 17.00 uur een reünie. Bent u oud-leerling of oud-medewerker van het CCC en lijkt het u leuk om weer in contact te komen met oud-klasgenoten of -docenten? U kunt zich aanmelden op de website van het CCC.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button