Radio – Met Smaak Gemaakt #1 Rob gaat biologisch op de Bio-Beurs
Presentatie: Rob Kolenbrander
Zwolle – Aflevering 1 – Bio-Beurs
Alles wat biologisch is streek afgelopen week neer in de IJsselhallen in Zwolle. Radiomaker Rob Kolenbrander ging op de Bio-Beurs gesprekken aan met gepassioneerde biologische ondernemers.
In deze uitzending een ijsmaker die de smaak rode peper / framboos in zijn assortiment heeft, de chef-kok van Rhederoord restaurant Koetshuis, Petra van den Hengel van Agrifood Innovatie die innovatie ondersteunt bij ondernemers en de man die spelt kroketten op de markt brengt.
Met Smaak Gemaakt is van zondag tot en met woensdag te horen om kwart over tien ’s ochtends in het radioprogramma Gouwe Ouwe op Radio Focus. De gehele aflevering is hierboven online te beluisteren als audiofragment.
Losse fragmenten
- Rhederoord restaurant Koetshuis – Chef-Kok Jeroen van Deursen
2. Sonneclaer IJs – Gerard Mul
3. Agrifood Innovatie en Provincie Overijssel
4. Biologische kroketten en bitterballen van Royal Spelt – Michael Kapoen