112 nieuwsVoorpagina

(Update 23:09) Politie vindt verward persoon niet

Update 23:09 – Zwolle – De rechterrijstrook voor het verkeer richting Amersfoort bleef vanavond langer afgesloten omdat de politie daar nog extra onderzoek deed. Met honden werd de berm doorzocht en ook werd er gezocht in de bossen naast de weg. Maar ook hier werd niemand gevonden. De snelweg A28 is in beide richtingen weer vrij voor verkeer.

Update 22:58 – Zwolle – De snelweg A28 is vanavond enige tijd afgesloten geweest in verband met een zoektocht naar een verward persoon. Deze persoon zou in ondergoed in de middenberm lopen. De zoektocht is begonnen in de middenberm, nadat hier niemand werd gevonden is de zoektocht uitgebreid naar de buitenberm. Ook hier werd niemand gevonden. Het verkeer werd op dat moment in beide richtingen weer volledig vrijgegeven. De Politie is begonnen met een zoektocht in het nabij gelegen bos hierbij worden onder meer honden ingezet. Het is nog niet bekend of het om een man of vrouw gaat.

De snelweg richting Amersfoort is maar 1 rijstrook beschikbaar in verband met onderzoek.

Update 22:46 – Zwolle – Snelweg weer vrij gegeven voor het verkeer, verwarde man niet gevonden. Politie zoekt nu verder in het bos.

Update 22:24 – Zwolle – De linker rijbaan is weer geopend.

Update 22:10 – Zwolle – De Snelweg A28 tussen ’t Harde en Wezep is in beide richtingen afgesloten, nadat een verward persoon in ondergoed is gesignaleerd. Via Burgernet is de politie op zoek naar tips van mensen.

Advies omrijden

Uit voorzorg is de weg nu in beide richtingen dicht. Het verkeer wordt geadviseerd om te rijden via Hoevelaken en Apeldoorn (A1 en A50). De linker rijbaan is weer geopend.

Omdat het Nieuwjaarsdag is, is er maar weinig verkeer op de weg en is de file niet lang. De automobilisten die er staan, staan uiteraard wel muurvast, aldus de VID. Wanneer de weg vrijgegeven kan worden, is nog onbekend.

 

De politie is in de omgeving ’t Harde op zoek naar een verwarde man of vrouw. Hij of zij zou gezien zijn onder ’t Harde op de middenberm van de A28, in alleen onderkleding. De politie maakt zich zorgen om zijn of haar gezondheid.

Tips? Bel nu 112

Gerelateerde artikelen

Back to top button