Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

PEC Zwolle Street League gaat polsbandjes verkopen

Vanaf afgelopen maandag gaan de spelers van PEC Zwolle Street League aan de slag om polsbandjes van PEC Zwolle Street League te verkopen. Deze polsbandjes kosten €2,00 waarvan €1,00 rechtstreeks naar PEC Zwolle Street League gaat. Van dit geld worden nieuwe activiteiten georganiseerd voor de deelnemers van PEC Zwolle Street League.

Daarnaast kunnen de teams zelf ook een geldbedrag verdienen, door alle polsbandjes te verkopen die zij hebben meegekregen vanuit de organisatie. Het team dat als eerste haar polsbandjes heeft verkocht, gaat met het hele team naar een wedstrijd van PEC Zwolle.

PEC Zwolle Street League is een straatvoetbalcompetitie voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar waarin wijken en buurten van de Gemeente Zwolle tegen elkaar voetballen. Naast het winnen van deze straatvoetbal wedstrijden kun je ook op een andere manier extra ‘Likes’ verdienen! Dit kan door je als team zijnde in te zetten voor je eigen wijk! Door bijvoorbeeld afval op te ruimen in je eigen wijk of de boodschappen te doen voor je oude buurvrouw.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button