Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbal

PEC Zwolle speelt donderdag een besloten oefenduel tegen FC Utrecht

Zwolle – PEC Zwolle speelt aanstaande donderdag een besloten oefenduel tegen FC Utrecht. Aankomend weekend staat er vanwege de interlandperiode geen Eredivisie-voetbal op het programma, terwijl het duel van de Blauwvingers afgelopen weekend werd afgelast vanwege een aantal corona-besmettingen bij RKC Waalwijk.

Kijk live mee

De wedstrijd tegen de Domstedelingen begint donderdag om 13.00 uur en is live te bekijken op het Youtube-account van PEC. De club treedt in ieder geval aan zonder de opgeroepen internationals Yuta Nakayama, Slobodan Tedic en Thomas Lam.

Eind augustus troffen de twee ploegen elkaar ook al in een vriendschappelijke ontmoeting. Dit treffen werd gewonnen door FC Utrecht: 0-2. In de competitie komen de teams elkaar voor het eerst tegen op zaterdag 21 november, als er om 21.00 uur wordt afgetrapt in het MAC3PARK stadion.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button