KabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Opening buitenschoolse opvang IKC De Wieden

Zwolle – HOERA! Met trots kan OOZ melden dat er een nieuwe buitenschoolse opvang wordt geopend in de Aa-landen! Op IKC de Wieden aan de Beulakerwiede 4, biedt kinderopvangorganisatie Doomijn vanaf maandag 24 oktober op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

De bso is open van 14.00 uur ’s middags tot 18.00 uur ’s avonds. Ook tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen terecht op de bso.

Ouders mogen ook hun wens voor een andere opvangdag (woensdag of vrijdag) doorgeven; bij voldoende aanmeldingen zal de bso ook op andere dagen in de week geopend worden. Een pedagogisch medewerker (voor kinderen die de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf bij IKC de Wieden bezoeken of bezocht hebben een bekend gezicht) zal in eerste instantie de bso gaan draaien. Ze heeft er heel veel zin in.

Voor meer informatie of aanmelden kan iedereen contact opnemen met Lisa Snijder, locatiemanager van Doomijn kinderopvang. Zij is bereikbaar via e-mail: l.snijder@doomijn.nl of telefonisch: 038-4538706 of 038-8700216.

Gerelateerde artikelen

Back to top button