KabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Open dagen Deltion MBO 20 en 21 januari

Zwolle – Wie wil ontdekken welke mbo-opleiding bij hem of haar past, kan de open dagen van het Deltion College bezoeken op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari. Kom sfeerproeven en ga in gesprek met de studenten en leraren. Ze vertellen je alles over het maken van een studiekeuze én hun opleidingen. De gebouwen in de school zijn allemaal open, zodat je een kijkje kunt nemen bij alle opleidingen.
Aanmelden is nodig.

Workshop ‘Hoe maak je een studiekeuze’

Het maken van een studiekeuze is best lastig. Er is zoveel te kiezen. En waar moet je beginnen? Daarom biedt het Studenten SuccesCentrum tijdens de open dagen de workshop ‘Hoe maak je een studiekeuze’ aan. Ze geven iedereen dan handvatten en tips die helpen een opleiding te kiezen. Ze leggen uit welke stappen je kunt zetten om tot een keuze te komen. Ook schenken we aandacht aan jouw sterke punten.

De workshop vindt plaats in gebouw Olijf, lokaal 0.030 (campus Oost) op de volgende momenten:

Vrijdag 20 januari: 14.30, 15.30, 16.30 en 18.30 uur
Zaterdag 21 januari: 10.30 en 11.30 uur

Ben jij toe aan een carrièreswitch?

Doorgroeien in jouw huidige werkt? Vragen over inburgering, subsidies, regelingen, cursussen of trainingen? Of wil je graag een vrijblijvend gesprek met een loopbaanadvies? Onze open dagen en avonden zijn ook voor volwassenen!
Dus wees welkom en ga in gesprek met de loopbaanadviseurs voor een vrijblijvend studiekeuzeadvies. Je kunt ze deze open dagen vinden bij de informatiestand op het Sweelinckplein in campus Oost!

Bron
deltion.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button