Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpaginaZorg & Welzijn

Open dag Viaa vandaag zaterdag 15 november

Vandaag zaterdag 15 november houdt hogeschool Viaa in Zwolle een open dag. Iedereen die wil werken met mensen is welkom tussen 10.00 en 15.00 uur.

Studenten en docenten geven tijdens de open dag informatie over de opleidingen pabo, HBO-V, SPH, MWD en GPW. Belangstellenden krijgen ook de gelegenheid om voorbeeldcolleges te volgen en tussen de middag biedt de hogeschool alle bezoekers een gratis lunch aan.

Informatie over inschrijven

Tijdens de open dag geven studenten en docenten van de opleidingen ook informatie over inschrijving en toelating. Zo gelden voor havo- en mbo-leerlingen sinds dit jaar landelijk toelatingseisen voor de pabo. De opleiding Verpleegkunde (HBO-V) heeft een numerus fixus. Dat betekent dat er een maximum wordt gesteld aan het aantal studenten dat zich kan inschrijven.

Kwaliteit

De opleidingen van hogeschool Viaa staan bekend om hun hoge kwaliteit. Onlangs noemde Elsevier hogeschool Viaa de beste ‘specialistische hogeschool’ in Nederland. De Keuzegids gaf in oktober alle opleidingen van Viaa het predicaat ‘topopleiding’.

 

Programma

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button