Nieuws uit ZwolleVoetbalVoorpaginaZorg & Welzijn

Open dag Bolle Bieste in Dieze West druk bezocht

Gezondheidsplein de BolleBieste aan de Rembrandtlaan 10 in Zwolle, had zaterdagmiddag een open dag. Het centrum gelegen in de wijk Dieze West trok vandaag vele buurtbewoners en patiënten die even een kwamen binnenkijken.

Het thema van de open dag was de ‘spelende mens’. En gespeeld worden kon er genoeg. Want wanneer krijg je nou de kans om zelf een tube FNA creme te maken net zo als de apotheker. Of je uitleven onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut op een fietstrainer. De huiskamer van Buurtzorg zat gezellig vol. En bij de ergotherapeut werd er prachtig geschilderd.

Er kon dus de hele dag ontdekt worden dat de ‘spelende mens’ op een leuke manier gezond kan blijven. Want spelen ligt in onze natuur. Daarom kraait een baby van plezier en verliest een voetballer zich in z’n passie. Spel houdt je geest los en je lichaam in beweging. Als je niet meer kan spelen, dan zit er iets in de weg. Daarom zeggen we: mens, leef je uit!

Het Gezondheidsplein de BolleBieste is een nieuw plein in de wijk waar verschillende zorgaanbieders werken aan betere en persoonlijke zorg, zodat alle bewoners van de BolleBieste zich snel thuis voelen en langer gezond blijven. Op Gezondheidsplein de BolleBieste zijn gevestigd: de BolleBieste Huisartsen, Apotheek, Fysiotherapie, Buurtzorg, Psychologen, Diëtisten, Verslavingszorg en Psychiaters.

 

 

Fotoreportage

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button