Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Onderwijs en bedrijfsleven ontmoeten elkaar tijdens Cibap Business Meeting

Zwolle- Inspirerend, zo noemden de aanwezigen de business meeting ”Rendement uit creativiteit” die deze week op het Cibap plaatsvond. De meeting die samen met Kennispoort Regio Zwolle werd georganiseerd leverde innovatieve ideeën op voor zowel onderwijs als bedrijfsleven.

Innovatie bleek het sleutelwoord deze middag. Studenten van het Cibap bedachten verrassende oplossingen voor “real life” vragen uit het bedrijfsleven. Ynte van der Meer, innovatieadviseur bij Kennispoort Regio Zwolle liet aan de hand van de ervaringen van twee ondernemers zien wat creatief ondernemerschap in de praktijk betekent. De creativiteit van
de Cibap-studenten en docenten en de ervaringen van de ondernemers brachten onderwijs en bedrijfsleven deze middag dichter bij elkaar.

 

Cibap studenten uit diverse vakrichtingen werken in een team samen aan creatieve oplossingen en ideeën voor real life vragen van bedrijven
Cibap studenten uit diverse vakrichtingen werken in een team samen. Ieder team kreeg een real life vraag vanuit het bedrijfsleven waarvoor creatieve en innovatieve oplossingen werden bedacht.

Gerelateerde artikelen

Back to top button