BinnenstadKunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Omroep MAX rechtstreeks vanaf Rodetorenplein

Zwolle – Maandag werd voor de eerste keer deze week ‘Tijd voor MAX’ rechtstreeks uitgezonden vanaf het Rodetorenplein. Het plein is deze hele week het decor van het populaire programma van Omroep Max.

Traditiegetrouw wordt het nieuwe TV-seizoen van de middagshow afgetrapt vanaf vier locaties in het land. Een maand lang trekken presentatoren Sybrand, Martine en Carrie door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden. Behalve Zwolle wordt er deze maand ook live uitgezonden vanuit Delft, Enkhuizen en Sittard.

In Zwolle schuiven onder meer Özcan Akyol en de Zwollenaren Jonnie en Thérèse Boer aan. Verder staan Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven in de keuken.

Publiek is welkom

De rest van de week wordt er nog dagelijks vanaf het Rodetorenplein uitgezonden. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn nog een beperkt aantal stoelen beschikbaar. De uitzending begint om tien over vijf ’s middags.

Stoel reserveren

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button