Nieuws uit ZwolleVervoerVoorpagina

NIEUWSUPDATE: Treinen Arriva op Vechtdallijnen rijden wel, in Achterhoek Rivierenland niet

Treinen Arriva op Vechtdallijnen rijden wel, in Achterhoek Rivierenland niet op maandag 6 februari

De vakbonden hebben van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari stakingen aangekondigd in het regionale openbaar vervoer. Dat heeft gevolgen voor de dienstregeling van Arriva in alle regio’s.

Geen treinen in Achterhoek Rivierenland

De treinen van Arriva in Achterhoek Rivierenland rijden niet. Er is vanochtend nog geprobeerd om een passende treindienstregeling te maken en een opstart te maken maar uiteindelijk bleek dit niet haalbaar. Arriva adviseert reizigers om kort voor vertrek voor de zekerheid altijd  de reisplanner te checken. Hierin staat namelijk de laatste actuele stand van zaken.

Wel treinen Vechtdallijnen
De treinen van Arriva op de Vechtdallijnen rijden op maandag 6 februari wel. Arriva heeft vanochtend alles op alles gezet om een passende treindienstregeling te maken met de medewerkers die wel wilden werken vandaag en dat is gelukt. Arriva adviseert reizigers wel om kort voor vertrek voor de zekerheid altijd  de reisplanner te checken. Hierin staat namelijk de laatste actuele stand van zaken.

Bussen

Een update over de busdienstregeling verwachten we rond 07.30 uur deze ochtend.

Enkele uitzonderingen
In alle regio’s rijden de buurtbussen wel. Kijk voor meer informatie over de staking op de website van Arriva: www.arriva.nl/staking.

Gerelateerde artikelen

Back to top button