112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Nieuwe poging brandstichting in auto

Zwolle – Deze nacht even na drie uur rukte de brandweer met spoed uit naar de Staatssecretarislaan in Zwolle-Zuid. Bij een Volkswagen Golf TDi met Duits kenteken was een ruit ingeslagen. Vermoedelijk werd er daarna vuurwerk in de auto gegooid, in een poging brand te stichten. De brand bleef uit, maar de auto leed wel flinke schade. De brandweer keek de auto nog na met een warmtebeeldcamera, maar kon ook geen verborgen brandhaarden ontdekken.

Acht maanden geleden ging er wel daadwerkelijk een auto in vlammen op aan de Staatssecretarislaan. Dat zorgde toen voor veel schade, ook aan omringende auto’s. Als de auto deze nacht zou zijn afgebrand, zou het de elfde auto in korte tijd zijn die in Zwolle uitbrandde. Het is nog onbekend of deze poging tot brandstichting iets met de andere zaken te maken heeft.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button