EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Nieuwe Firezone pomp Zwolle Zuid geopend

Sinds vrijdagmiddag kan er aan de Hollewandseweg, naast Autobedrijf Dingerink, getankt worden de bij de nieuwe onbemande tank van Firezone. Op dit moment is bij de pomp benzine en diesel verkrijgbaar, LPG nog niet. Betalen bij Firezone kan via een betaalautomaat met de pinpas of een speciale tankpas.

Onbemande bezinestations

Firezone is één van de snelstgroeiende ketens voor onbemande bezinestations. De pomp aan de Hollewandse weg is inmiddels de 127ste Firezonevestiging. Het moederbedrijf, Salland Olie, leverde met hun tankauto’s altijd al de brandstoffen aan het Texaco station dat tot voor kort hier zat.  En nu is het dus overgegaan naar een eigen Firezone vestiging. Dat was wel even wennen voor de klanten vanochtend: ‘Dat vooraf betalen met een automaat is wel even anders, moest even kijken hoe het werkte’. Een andere klant geeft aan: ‘Geen lekkers meer te koop in de shop maar het is wel stukken voordeliger!’.

Firezone heeft met de nieuwe vestiging in totaal 4 onbemande station in Zwolle. De andere 4 vestigingen zitten aan de Van Wevelinkhovenstraat, De Ceintuurbaan, De Kleefstraat (Hessenpoort) en de Deventerstraatweg. De firma is overigens geen onbekende in Zwolle. Het opvallende logo met de bougie prijkt op de shirts van PEC Zwolle.

Officiële opening Piet Paulusma

Daarnaast gebruiken ze in hun reclame-uitingen de bekende weerman Piet Paulusma. Deze zal de tank binnenkort ook officieel openen met een dobbelactie. Iedere klant mag dan proberen een gratis tankbeurt bij elkaar te dobbelen. De exacte datum dan de officiële opening leest u binnenkort bij ons op de website.

 

15440589954_6783706fb1_z

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button