Huis & TuinMagazineNieuws uit ZwolleProgramma'sVoorpagina

Nieuwe appartementen bij het Zwarte Water in Zwolle

Zwolle – Op een prachtige plek aan het Zwarte Water wordt binnenkort gestart met de bouw van een nieuw koopappartementencomplex. De appartementen in Frankhuis hebben een prachtig uitzicht over een mooi stukje waterrijk natuur, met schuin het zicht op de Twistvlietbrug en aan de andere zijde een botenhaventje. En dat op 3 kilometer van het historische centrum van Zwolle.

Frankhuis

Het gaat om koopappartementen die in dit nieuwe deel van Frankhuis worden gebouwd naast vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen. Een eerste concept schets en plattegrond van het koopappartementencomplex is er nu.

Het appartementencomplex bestaat uit 20 appartementen en 2 penthouses. De uitstraling van het gebouw wordt dezelfde als de huurappartementen van deltaWonen die er vlak naast zijn gebouwd. De indeling wordt iets anders.

    • Prijsindicatie vanaf € 260.000,- v.o.n.;
    • Start verkoop voorjaar 2017;
    • Start bouw medio 2017;
    • Verwachte oplevering eind 2018.

Sfeerimpressies

Alvast een voorproefje

Om alvast een beeld te geven van hoe de indeling van de appartementen kan worden, laten wij de eerste schets plattegrond zien. Diverse indelingen zijn ingetekend. Binnenkort komen wij met meer uitgewerkte plattegronden en kun je aangeven naar welke indeling jouw voorkeur uit gaat.

Wonen in Frankhuis

Frankhuis ligt op een unieke plek aan het Zwarte Water. De oude kern wordt gekenmerkt door dijkhuizen, kleine boerderijen en een natuurpark, wat de wijk een dorps karakter geeft. Tegelijkertijd vind je in de buurt alles wat je nodig hebt: op zo’n 3 kilometer ligt het centrum van Zwolle, de voorzieningen in Stadshagen zijn dichtbij en in een paar minuten rijd je op de A28.

Verkoop

De appartementen zullen worden verkocht vanuit Rodenburg Makelaars, Woonaccent van Dorsten en ten Hag makelaars. Belangstellenden kunnen zich nu al inschrijven op www.nieuwbouw-frankhuis.nl om op de hoogte te worden gehouden over deze appartementen.

Op de hoogte blijven?

Plattegronden appartementen

Plattegronden penthouses

Locatie

Koopappartementen bevinden zich rechts boven
Koopappartementen bevinden zich rechts boven

Gerelateerde artikelen

Back to top button