CoronavirusNieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpaginaZorg & Welzijn

Nazorgcentrum Intermezzo weer open voor gasten

Zwolle – IntermeZZo kan weer gasten ontvangen. Het nazorgcentrum, dat ondersteuning biedt aan mensen met kanker,  kan weer afspraken en behandelingen inplannen op locatie. Dit komt omdat de coronamaatregelen versoepeld zijn.

Zo worden de ontspannende behandelingen door masseurs en schoonheidsspecialisten hervat. We spraken met Corine den Hollander van IntermeZZo: “Het hervatten is heel belangrijk, een lichaamsmassage of een voetreflexmassage kan de nodige ontspanning geven als kanker speelt. Zeker nu in tijden van corona. Gevoelens van stress, angst en eenzaamheid kunnen oplopen.” Naast de behandelingen zijn ook gesprekken met een gastvrouw of gastheer mogelijk, één op één of wandelend in de buitenlucht.”

Online activiteiten
“De afgelopen maanden ging bijna alles online, van gesprekken tot workshops”, aldus Corine den Hollander. “Zo hebben we workshops make-up, yoga, schrijfworkshops, voorlichtingen en gespreksgroepen voor nabestaanden.”

En nu de coronamaatregelen voor contactberoepen versoepeld zijn kunnen mensen ook weer op locatie terecht voor bepaalde behandelingen.

Website Intermezzo
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop

Gerelateerde artikelen

Back to top button