Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

MyZwolle zoekt met spoed veel warme kleren, slaapzakken en geld voor Oekraïne

Zwolle – De winter gaat beginnen. In Oekraïne betekent dat veel regen, sneeuw en kou.

Maya Muraviova (familie van Dorenda en Arjan Biel uit Zwolle) is een jonge Oekraïens/Nederlandse vrouw die dóór de linies heen bussen vol spullen brengt en op de terugweg mensen evacueert. Waar zij komt zijn heel veel gebouwen kapot. Mensen leven op straat en is er geen verwarming, water en elektriciteit.

Afgeleverd

MyZwolle heeft via sponsors diverse auto’s, 4 taxibusjes en 2 stadsbussen afgeleverd. Volgeladen rijden Maya en haar helden spullen tot achter de vijandelijke linies en nemen mensen mee terug.

Maya heeft jouw hulp nodig in de vorm van winterkleding, slaapzakken enzovoort. Maar ook geld voor diesel en onderhoud; het materiaal MOET blijven rijden!

Kleding, slaapzakken etcetera

Kijk alstublieft of u warme kleding of slaapzakken etc. kunt missen en breng het ons. Alles helpt! We zijn iedere zaterdag van 9 tot 12 aanwezig op onze lokatie aan de Floresstraat 22 in Zwolle. (dezelfde straat als McDrive Zwolle Noord)

MYzwolle is 100% vrijwillig en non-profit. Iedere euro gaat 1-op-1 via Maya en haar helden naar oorlogsgebieden in Oekraïne. Kijk voor een indruk op de socials (MyZwolle) www.MyZwolle.nl

We zien u graag zaterdagmorgen aan de Floresstraat 22! Doneren voor diesel kunt u doen op MYzwolle.nl/doneren of IBAN: NL50 RABO 0341 6879 60 tnv Stichting MYzwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button