112 nieuwsDiezerpoortNieuws uit ZwolleVoorpagina

Meisje gewond na aanrijding met stadbus in Diezerpoort

Zwolle – Een meisje is vrijdagmiddag gewond geraakt na een botsing met een stadbus op de Van Wevelinkhovenstraat. Ze is per ambulance overgebracht naar het Isala ziekenhuis.

Iets na half zes vrijdagmiddag botste de stadbus met de zijkant tegen de jonge fietster. Het meisje liep hierbij onder meer hoofdletsel op. Twee zijruiten van de stadsbus sneuvelden bij de klap. De fietsster is door de ambulancedienst naar het Isala ziekenhuis overgebracht.

De Van Wevelinkhovenstraat was enige tijd in beide richtingen afgesloten. De passagiers van de lijnbus zijn door een vervangende bus opgehaald. Handhavers van de gemeente Zwolle hebben de weg schoongeveegd. Zij kregen hierbij spontane hulp van een aantal omwonenden.

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button