LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Mannenshopgids: 25 echte mannenwinkels in Zwolle

Mannenshopgids Hanzesteden genomineerd voor Vakantiebeurs Award

Waar eet de man van nu de perfecte hamburger en drinkt hij een goed getapt speciaalbiertje? Waar kan de baard worden getrimd? Waar is die loose of straight fit spijkerbroek verkrijgbaar en de nieuwste Apple gadgets?

Je vind het allemaal terug in de Mannenshopgids die begin dit jaar is gelanceerd. Afgezien van het feit dat de gids is bedoeld om meer mannelijke toeristen te trekken naar de 7 Hanzesteden waaronder Zwolle, is het natuurlijk ook voor alle mannen in Zwolle een leuke gids. De échte mannenzaken in Zwolle staan in de gids vermeld. En dat zijn er maar liefst 25. Zaken waar je als man nog echt persoonlijke aandacht en advies krijgt. We zetten ze even voor je op een rijtje: Ingeburgerd, Old Vic Herenmode, Sally O’Briens Irish Pub, Derksen en Derksen, De Stadsbakker, Dicapolavori, Café ‘T Beugeltje, Houtman Mode & Hugo Boss Store, Skinny 038, Het Hanzehuis, Casual Friday, The Young Men Shop, Wijnkoperij Henri Bloem, Solitude, Librije’s winkel, Delicious, Sparky, Bang & Olufsen, JD Sports, Sneakers, Plato, Polare, Waanders In de Broeren en Xando: dé Apple winkel.

Genomineerd voor de Vakantiebeurs Award

De Mannenshopgids die is gemaakt door Hanzesteden Marketing is genomineerd voor de Vakantiebeurs Award in de categorie Steden & Cultuur. De Awards worden uitgereikt aan organisaties binnen de reisbranche die zijn genomineerd op basis van originaliteit en innovativiteit en de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends. Ben je ook trots op de Zwolse winkels? Doe dan mee en stem. De winnaars worden bekendgemaakt op de Vakantiebeurs.

Mannenshopgids gratis bestellen

 

Mannenshopgids Hanzesteden
Mannenshopgids Hanzesteden

Gerelateerde artikelen

Back to top button