112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

UPDATE – Man neergestoken bij speeltuintje Van Galenstraat Wipstrik

Zwolle – Zondagmiddag om 20 minuten over twaalf is een man neergestoken aan de Van Galenstraat in Zwolle. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. De dader is op de vlucht geslagen in de richting van het Wezenlandenpark.

Het steekincident deed zich voor bij een speeltuintje op de hoek van de Van Galenstraat en de Evertsenstraat. De politie heeft de aard en de toedracht van het incident nog niet officieel bevestigd.

Jointje

Volgens meerdere omstanders /  getuigen is het slachtoffer een man die daar zat met een kind. Een ‘gozer’ zat daar een jointje te roken. Dat kon de man niet echt waarderen en vroeg of het nodig was om dat jointje op te steken. Vervolgens pakte de joint roker een mes en heeft de man drie tot vier keer gestoken. Daarna is de dader lopend op de vlucht gegaan richting het Wezenlandenpark. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

De plaats delict is afgezet en er is rond 13.00 een  Burgernetmelding uitgegaan voor opsporing van de dader. De recherche doet inmiddels onderzoek ter plaatse.


UPDATE – In de omgeving is zondagmiddag  met politiehonden gezocht naar sporen.


 

Positie op kaart bij benadering

Gerelateerde artikelen

Back to top button