EconomieVoorpagina

Librije’s Winkel in de Bijenkorf

De samenwerking tussen Librije’s Winkel en de Bijenkorf is vanaf 19 oktober 2014 een feit. Een selectie van het assortiment van Librije’s Winkel is vanaf dan bij zeven filialen van de Bijenkorf te koop. Tevens zijn deze bijzondere delicatessen op deBijenkorf.nl te bestellen, zowel in Nederland als in België.

“De Bijenkorf is een toonaangevend warenhuis waarbij inspiratie en beleving de boventoon voeren. Dit past ook binnen onze filosofie. Doordat een selectie van ons assortiment nu verkrijgbaar is bij de Bijenkorf, kunnen gasten niet alleen in Librije’s Winkel in Zwolle onze delicatessen proeven, ontdekken en beleven, maar ook in de verschillende vestigingen van de Bijenkorf. Wij zijn erg verheugd met deze samenwerking”, aldus Jonnie en Thérèse Boer.

“De kwaliteit van Librije’s Winkel is landelijk bekend en past perfect bij ons bestaande aanbod. Wij zijn verheugd dat wij de verkrijgbaarheid van deze selectie kunnen verbreden in Nederland en België”, aldus Kees van Wezel, Manager Food en Restaurants de Bijenkorf.

Assortiment

Het assortiment van Librije’s Winkel dat bij de Bijenkorf te koop is, bestaat uit de kookboeken PUURST, Ongehutste Pot 2 en Op Kookavontuur, maar ook de Tempranillo en Sauvignon Blanc van de Angel Negro wijnlijn by Thérèse Boer, de Original Spices-lijn, vijf verschillende olijfolies en de Mix & Match serie bestaande uit olie, azijn en mosterd.

Het assortiment is te verkrijgen via de Bijenkorf.nl en bij de diverse filialen.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button