BasketbalNieuws uit ZwolleSport

Landstede Hammers verlengt drietal contracten

Zwolle – Landstede Hammers heeft de contracten met drie spelers verlengd. De Nederlanders Kevin Bleeker, Ralf de Pagter en Mike Schilder blijven langer verbonden aan de landskampioen. “Wij zijn blij deze jongens te behouden”, vertelt Adriaan van Bergen, manager van Landstede Hammers.

Schilder streek in 2016 neer in Zwolle. In zijn eerste twee seizoenen kampte de 25-jarige guard met blessureleed, maar daarna groeide hij uit tot een belangrijke pion. Hij won in 2017 en 2019 de Supercup met Landstede Hammers en was in 2019 onderdeel van het kampioensteam. De laatste prijzen staan ook op de palmaressen van Ralf de Pagter en Kevin Bleeker. De 30-jarige De Pagter gaat na de zomer beginnen aan zijn vierde seizoen in Zwolse dienst, terwijl Bleeker voor zijn derde seizoen staat.

Adriaan van Bergen is content met het aanblijven van de drie Nederlanders.

“Deze jongens hebben een belangrijke bijdrage gehad in het kampioensjaar en wie kan zeggen dat het lukt om die jongens weer te behouden?”

“Daar zijn we heel erg blij mee. Kevin krijgt de tijd om te werken aan zijn herstel, zodat hij aankomend seizoen weer van waarde kan zijn voor het team. We wensen hem daar alle succes bij!”

Gerelateerde artikelen

Back to top button