Kunst & CultuurKunst in de kijkerNieuws uit ZwolleVoorpagina

‘Kunst in de Kijker’ met kunstenares Edith Koridon #10

Presentatie: Mariekus

Zwolle – In deze tiende aflevering van “Kunst in de Kijker” maakt verslaggeefster Mariekus kennis met kunstenares Edith Koridon, Ze ging naar Hattem om een kijkje te nemen in haar atelier.

Mariekus: “Edith maakt prachtige warme doeken en objecten, de kleuren spatten er vanaf. Ze heeft een grote voorliefde voor textiel. Haar inspiratie haalt ze uit krantenknipsels, mooie plaatjes, poëzie en uit de door haar gemaakte reizen.”

Het programma ‘Kunst in de Kijker’ wordt iedere twee weken uitgezonden op RTV Focus Zwolle. Presentatrice Marieke Hiemstra laat u in iedere aflevering op verrassende wijze kennis maken met een bijzondere kunstenaar uit Zwolle. Een lach, een traan, een goed verhaal, het pad van de kunstenaar!

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button