Kunst & CultuurKunst in de kijkerNieuws uit ZwolleTV ZwolleVoorpagina

‘Kunst in de Kijker’ #1 – Kunstenaar Remon Johannes Stam in het Dominicanenklooster

Hij is markant, leergierig en talentvol!  De jonge kunstenaar Remon Johannes Stam. Presentatrice Marieke gaat bij Remon op bezoek in zijn atelier in het Dominicanenklooster. Ze treft hem te midden van prachtige doeken,  geschilderd met vele lagen  acryl- en olieverf.

Kijk je mee met deze eerste aflevering van ‘Kunst in de Kijker’? Deze Zwolse kunstenaar kan maar zo over een paar jaar een beroemdheid zijn.  Met zijn zelfstudie van de grote meesters in de kunst is hij in ieder geval hard op weg!

Het programma ‘Kunst in de Kijker’ wordt iedere twee weken uitgezonden op RTV Focus Zwolle. Presentatrice Marieke Hiemstra laat u in iedere aflevering op verrassende wijze kennis maken met een bijzondere kunstenaar uit Zwolle. Een lach, een traan, een goed verhaal, het pad van de kunstenaar!

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button