KabelkrantNieuws uit ZwolleSportZorg & Welzijn

Kindcentrum Kasteelhoeve haalt €10.000,- op voor De Voedselbank Zwolle

Zwolle – Donderdag 21 december heeft directeur John Berendsen van Kindcentrum Kasteelhoeve namens alle kinderen tijdens de kerstviering een cheque van €10.000,- overhandigd aan Ed van Dijk, bestuurslid van de Voedselbank Zwolle.

Alle kinderen van de Kasteelhoeve hebben woensdagochtend 20 december meegelopen aan de kerstloop. Vooraf konden de kinderen rondgaan met inschrijflijsten om zich te laten sponsoren per rondje of een vast bedrag. De peuters liepen rondjes in de pannakooi op het schoolplein en de oudste kinderen gingen om het gehele gebouw rondjes lopen.

Tijdens kerstviering is het totaalbedrag onthuld. Bestuurslid Ed van Dijk was sprakeloos en bedankte alle kinderen voor hun fantastische inzet.

De Voedselbank Zwolle helpt wekelijks ongeveer 350 gezinnen door het uitdelen van voedselpakketten. Naast het geven van voedselhulp probeert de Voedselbank ook voedselverspilling tegen te gaan. Mocht u ook de Voedselbank willen steunen? Kijk op de website voor meer informatie over de Voedselbank Zwolle.

Home – Voedselbank Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button