Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Kerstival #1: de jaarlijkse muzikale kerstborrel

Zwolle – Helaas, dit jaar niet in de cafés en restaurants zelf, dus we brengen de horeca bij je thuis. In vijf afleveringen wordt je getrakteerd op livemuziek, interviews en op quotes van ondernemers en andere betrokkenen bij de horeca. Een persoonlijke inkijk bij je favoriete café of restaurant; een kijkje in de horeca zelf omdat het al zo lang geleden is dat je er bent geweest. Meerdere goeie livebands staan te trappelen om je weer in het echt te vermaken, nu spelen ze in je woonkamer. Hans Stroeve (DJ Management), Boudewijn Koops (presentator) en Jeroen van Doornik (de Zwolse Nachtburgemeester) zijn uw gastheren tijdens deze uitzendingen en sjouwen door de stad, zodat jij je weer even waant in het Zwolse horecaleven.

De uitzendingen zijn te zien via de kanalen van RTV Focus:
Via de televisie op RTV Focus digitale televisie: KPN 1396, Ziggo 44 en T-mobile 783.
Via de website: https://www.rtvfocuszwolle.nl/live-tv/

De eerste Kerstival Muziekshow start op 10 december. Elke uitzending start om 17.30 uur en de herhalingen zijn om 19.30 uur, 21.30 uur en 23.30 uur.

12 december 2020 Kerstival Muziekshow

17 december 2020 Kerstival Muziekshow

19 december 2020 Kerstival Muziekshow

24 december 2020 Kerstival de slotaflevering; een compilatie met nieuwe beelden, een drie uur durende kerstshow om alvast in de kerstsfeer te komen.

Back to top button