KabelkrantNieuws uit ZwolleSportVoetbal

Kelvin Bonhof nieuwe hoofdtrainer Be Quick ‘28.

Zwolle – Be Quick ‘28 heeft voor het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024 Kelvin Bonhof aangetrokken als opvolger van Gillian Justiana. Bonhof is 34 jaar, woonachtig in Heino en werkzaam in het onderwijs.

De nieuwe trainer is in het bezit van het UEFA-A diploma en is op dit moment hoofdtrainer van DESZ Zwartsluis, dat in dezelfde klasse uitkomt als Be Quick. Eerder was Bonhof succesvol hoofdtrainer van Lemelerveld en Haarle. Als assistent-trainer is hij werkzaam geweest bij Go Ahead Eagles Onder 21.

Met Kelvin Bonhof haalt Be Quick opnieuw, en bewust, een jonge en moderne trainer in huis die qua aanpak aansluit bij de aanvallende speelwijze, zoals die de afgelopen twee jaren succesvol door Marcel Boudesteijn en Gillian Justiana is gehanteerd.

Met deze benoeming is een eerste vacante functie bij Be Quick ingevuld. De club is nog op zoek naar een assistent-trainer voor de hoofdselectie van de mannen. Daarnaast wordt er nog een hoofdtrainer gezocht voor het succesvolle vrouwenteam dat uitkomt in de topklasse.

Gerelateerde artikelen

Back to top button