EconomieKabelkrantNieuws uit Zwolle

Joost Mulder per 1 februari 2022 nieuwe directeur regio Noord-Oost & Midden bij BPD

Zwolle – Per 1 februari aanstaande zal Joost Mulder (46) toetreden tot de directie van de regio Noord-Oost & Midden van BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling. Jeanet van Antwerpen (voorzitter van de directie) zal samen met Joost Mulder de tweekoppige directie van deze grote regio – die zeven provincies bestrijkt – gaan vormen. Joost Mulder is sinds 2001 werkzaam bij Heijmans Vastgoed waarvan de laatste vijf jaar als directeur regio midden.

Joost Mulder

Walter de Boer, CEO BPD, over de benoeming: ‘Ik kijk er naar uit dat Joost ons team binnenkort komt versterken. Met een huidige jaarlijkse woningbouwproductie van ruim 2.000 woningen in de regio Noord-Oost & Midden, investeren we – mede met de komst van Joost – in de verdere uitbouw van deze belangrijke regio. Zijn jarenlange ervaring met en kennis van gebiedsontwikkeling is van groot belang nu de complexiteit van ons vak en de roep naar grootschalige woningbouwlocaties alleen maar toeneemt.’

Over BPD

Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland. Het bedrijf is werkzaam vanuit 5 kantoren, gevestigd in Amersfoort, Amsterdam, Delft en Eindhoven. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. In 2019 richtte BPD ‘BPD Woningfonds op, een fonds volledig bestaand uit duurzame en betaalbare nieuwbouwhuurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen in Nederland. Naast Nederland is BPD ook actief in Duitsland, waar het bedrijf vanuit 10 kantoren werkzaam is onder de naam BPD Immobilienentwicklung.

Ga voor meer informatie over BPD naar www.bpd.nl of www.bpd.de.

Gerelateerde artikelen

Back to top button