CoronavirusNieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Isala adviseert vanaf vandaag mondkapjes

Zwolle – Het advies van het kabinet is om in publieke binnenruimten een mondneusmasker te dragen. Isala volgt dit advies en vraagt patiënten, bezoekers en gasten daarom een eigen mondneusmasker te dragen op alle locaties. Isala weigert niemand, omdat het dragen van een mondneusmasker geen verplichting is.

Triage

Op alle locaties van Isala blijft de triage(tent) bestaan. Triagemedewerkers stellen u vragen over uw gezondheid, of u betrokken bent in een bron- en contactonderzoek van de GGD en of dat u uit een land komt dat oranje gekleurd is. Heeft u klachten? En heeft u een afspraak? Dan krijgt u een medisch mondneusmondmasker van ons. Kom niet op ziekenbezoek met klachten, ook niet als u een masker draagt. In bijzondere gevallen wordt hiervoor in overleg een uitzondering gemaakt.

Medewerkers

Medewerkers dragen vanaf vrijdag een medisch mondneusmasker als ze in een ruimte zijn waar ook patiënten, bezoekers of gasten zijn. Ook op andere plaatsen waar de anderhalve meter afstand niet mogelijk is, wordt een mondneusmasker gedragen. Goed om te weten is dat voor iedereen die in Isala werkt geldt: bij klachten blijf je thuis en laat jij je testen. Door dit strikte beleid is Isala een veilige omgeving voor patiënten, medewerkers en bezoekers. En natuurlijk gelden de basis-hygiëneregels nog altijd: vaak je handen wassen, hoesten in de ellenboog en anderhalve meter afstand houden.

Meer informatie: www.isala.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button