KabelkrantNieuws uit ZwolleSportZorg & Welzijn

Inschrijving HomeSport Event Ronald McDonaldhuis geopend

Zwolle – De inschrijving voor HomeSport Events van 2023, het jaarlijkse sportieve sponsorevent van het Ronald McDonald Kinderfonds, is geopend. Deelnemende teams gaan in de zomer van 2023 de uitdaging aan om binnen 24 uur honderden kilometers te wielrennen, hardlopen of wandelen. Zo zamelen zij geld in voor families met een ziek kind in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.

In het weekend van 24 en 25 juni 2023 gaan honderden sporthelden weer van start om geld in te zamelen voor families met een ziek kind. Vanaf nu kunnen teams zich inschrijven voor deze twaalfde editie van dit landelijke sponsorevenement via homesportevents.nl.

Voor families met een ziek kind

Sporters kunnen kiezen tussen 500 kilometer wielrennen, 240 kilometer hardlopen of 120 kilometer wandelen. De opbrengst van deze tochten komt ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Daar vinden families en hun zieke of zorgintensieve kind een plek dicht bij elkaar.

Nieuwe naam

Dit jaar is de twaalfde editie van dit sportieve evenement. Nieuw is dit jaar dat de drie tochten HomeRide, HomeRun en HomeWalk zijn samengevoegd onder één naam: HomeSport Events. Directeur Renate Westerlaken-Loos: “Met deze nieuwe naam worden de drie sponsortochten één herkenbaar event. De opzet blijft vertrouwd: sporthelden gaan 24 uur lang de uitdaging aan om honderden kilometers te sporten. Dankzij hun ongekende inzet maken zij het verschil voor families met een ziek kind in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.”

 

website

 

Bron
Ronald McDonald huis

Gerelateerde artikelen

Back to top button