Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Informatieavond voor startende woningzoekers

Iedereen die voor het eerst een huis wil kopen, kan zich op donderdagavond 22 januari laten informeren in Café de Hete Brij over alle – lastige -onderwerpen die komen kijken bij het kopen van een eerste woning. Onder het genot van een drankje kan je vrijblijvend praten met hypotheekadviseurs, makelaars, notarissen en de Gemeente Zwolle.

Je kunt ze vragen stellen, zij kunnen je ingewikkelde zaken uitleggen en je tips geven. Zij weten of je voor de starterslening in aanmerking komt waardoor je meer dan gebruikelijk kan lenen, hoe het precies zit met hypotheken, hoeveel je kan lenen, geven je tips over je zoektocht naar woningen en adviseren over de notariële zaken die van toepassing zijn.

Ook informeert de Gemeente Zwolle over een nog beperkt aantal startersleningen waarbij maximaal € 30.000 meer geleend kan worden. Er is nog een klein budget voor starters-leningen: een unieke kans dus om hier nu nog gebruik van te maken want op=op.

Waar en wanneer?

Het Starterscafé zal plaatsvinden in Café de Hete Brij aan de Nieuwe Markt 9 te Zwolle op 22 januari 2015 tussen 19:00 en 21:30 uur. Binnenlopen kan op ieder gewenst moment en de toegang is gratis.

Meer informatie?

De Hypotheekshop Zwolle
Telefoon: 038-4203449
Email: zwolle221@hypotheekshop.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button