Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpagina

In beeld: Uitgelaten stemming in binnenstad van Zwolle tijdens Stratenfestival

Duizenden mensen op de been

Zwolle – Het was vrijdagavond feest in de binnenstad! Duizenden mensen waren op de been tijdens het jaarlijkse Stratenfestival. Iedereen genietend bij zijn of haar favoriete café en muziek. Er waren maar liefst 28 podia in de binnenstad. Een uitgelaten stemming in de hele binnenstad. Rond tien uur ’s avonds even afgekoeld met een enorme hoosbui aan regen.

De kroegenhotspot van Zwolle, de Voorstraat, was één grote silent disco. Werkelijk iedereen had daar een koptelefoon op! Met een drankje in de hand en de partypoppers in de lucht ging het feestelijk los. Ook op het Bethlehemkerkplein was er de silent disco gecombineerd met volle terrassen en mensen die op straat heerlijk een hapje aan het eten waren. Op de Melkmarkt ging een hele mensenmenigte door de knieën op “Oerend hard’ van Normaal en andere rocknummers.

Liefhebbers van Nederlandstalig kwamen aan hun trekken halverwege de Melkmarkt en op de hoek van de Voorstraat en de Luttekestraat. En ook op het Gasthuisplein en de Nieuwe Markt waren mooie podia en niet te vergeten alle kroegen in de binnenstad.

Foto’s gemaakt door ©Streetbird

Gerelateerde artikelen

Back to top button