Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

In beeld: Joris’ Kerstboom in Zwolle

Zwolle –  Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en KRO NCRV organiseerden dit jaar in heel Nederland Joris’ Kerstboomdiners. Afgelopen dinsdag, 19 december, kwam de populaire televisiepresentator naar Zwolle.

De bekende tv-presentator en zanger Joris Linssen is sinds dit jaar officieel ambassadeur van Resto VanHarte. De Zwolse editie van Joris’ Kerstboomdiner vond plaats in Wijkcentrum de Enk aan het Assendorperplein. Net zoals in het tv programma Joris Kerstboom konden de gasten stil staan  bij dierbaren en bijzondere gebeurtenissen.  Iedereen die dat wilde kon een foto van een dierbare meenemen, plaatsen in de kerstbal en in de boom hangen. Een mooie manier om verhalen met elkaar te delen.

Het kerst TV programma Joris’ Kerstboom werd dit jaar uitgezonden op zondag 23 decemberop NPO2. Terugkijken kan via onderstaande link.
Joris’ Kerstboom TV uitzending

 

“Ik vind het geweldig dat we dit jaar in bijna alle buurtrestaurants van Resto VanHarte Joris’ Kerstboomdiners vieren. Het is een mooie manier om stil te staan bij een dierbare en verhalen te delen. Iedereen heeft een verhaal dat het waard is om te delen en op deze manier komen mensen dichter bij elkaar” Joris Linssen

Back to top button