HardlopenNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

In beeld: 2.000 lopers als een lint door Stadshagen

Foto's: © Peter Denekamp

Zwolle – Zaterdag werd alweer de elfde editie van de EP StadshagenRun gelopen. Meer dan 2.000 hardlopers deden mee aan dit sfeervolle hardloopevenement in en om de wijk Stadshagen in Zwolle. Op diverse plaatsen was er muziek en het vele publiek moedigde alle lopers hartstochtelijk aan. Het parcours leidde langs het Twistvlietpark, het Zwarte Water en door het groene hart van Stadshagen. Van elke inschrijving ging 1 euro naar één van de goede doelen. Dit jaar waren dat het Jeugdsportfonds Zwolle, Stichting Vrienden van WEW (Westenhagen, Ensemble en Wendakker) en Stichting Paardrijden Gehandicapten (SPG) ‘t Hoefijzer.

Arne Mulder won de elfde EP StadshagenRun. De Zwollenaar zette de 10 kilometer neer in een tijd van 32 minuten en 42 seconde. Jos Verdaasdonk werd tweede en Erik Slomp derde. Bij de vrouwen ging de overwinning op de 10 kilometer naar Lieve Tollet. Zij kwam na een dikke 39 minuten over de finish.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button