EconomieLifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

IJsselhallen Zwolle begroet 400.000e bezoeker van 2014

IJsselhallen Zwolle bereikte vrijdagmiddag 28 november rond 16.00 uur een absolute mijlpaal. Tijdens de I LOVE BEAUTY-beurs verwelkomde dé evenementenlocatie van Oost-Nederland namelijk de 400.000e bezoeker van 2014, De gelukkige winnares, 21 jarige Michelle Herber uit Utrecht werd op een bijzondere,  spectaculaire wijze in het zonnetje gezet.

IJsselhallen Zwolle staat weer helemaal op de kaart. Organisatoren van beurzen en evenementen weten de weg naar Zwolle uitstekend te vinden. Ook bezoekers zijn enthousiast over de vele geplande muzikale, creatieve en sportieve evenementen en stromen weer in groten getale toe.

IJsselhallen Zwolle organiseert en faciliteert jaarlijks tal van evenementen waar bezoekers uit het hele land op afkomen. “We ontvangen iedereen met open armen. Om dat uit te stralen, hebben we ons terrein toegankelijker gemaakt. Weg met die hekken dus: een open karakter is het toverwoord,” aldus vestigingsmanager Toni Denneboom.

I Love Beauty

Wie glamorous de winter in wil, brengt dit weekeinde nog een bezoek aan IJsselhallen Zwolle. I lOVE BEAUTY biedt glamourliefhebbers daar alles op het gebied van beauty en lifestyle. Deze publieksbeurs vindt plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 november 2014 en is een goed voorbeeld van één van de vele topevenementen die IJsselhallen Zwolle herbergt. “Omdat de regio Zwolle zich landelijk sterk profileert, is er steeds meer behoefte aan een locatie zoals de onze en komen er steeds meer mooie beurzen en evenementen bij,” aldus Denneboom.

Economische motor

De regio Zwolle profileert zich meer en meer als economische motor. Dat succes biedt voor IJsselhallen de mogelijkheid om nog meer mooie evenementen binnen te halen. Dat straalt ook weer positief af op Zwolle als stad, iets waarmee de mensen die zich daar bezighouden met citymarketing natuurlijk ook weer erg blij zijn. De Zwolse binnenstad ligt namelijk vlakbij de IJsselhallen, zodat deze twee locaties elkaar op structurele wijze versterken.

Lekker ontspannen

Toni kijkt uit naar de komende maanden. “Er is van alles te doen, het programma is zeer divers.” Daarbij vindt Denneboom het belangrijk om samen te werken met andere regionale of zelfs landelijke partijen. “Wanneer mensen bij ons een concert bezoeken, kunnen ze bijvoorbeeld overnachten in een nabijgelegen hotel of een hapje eten in de stad. Ook krijgen ze bijvoorbeeld korting op een museumkaartje. Een bezoek aan IJsselhallen Zwolle is voor iedereen dus de uitgelezen mogelijkheid om eens lekker te ontspannen!”

Gerelateerde artikelen

Back to top button