Nieuws uit ZwolleSport

Hoofdtrainer Jan Verheijen verlengt met één jaar bij Zwolsche Boys

Zwolle – Zwolsche Boys heeft het contract met hoofdtrainer Jan Verheijen met één jaar verlengd. De oud-prof van onder meer PEC en Feyenoord blijft daardoor tot medio 2019 leiding geven aan het eerste elftal van de derdeklasser.

Topvorm

De club is tevreden over de prestaties van het gepromoveerde vlaggenschip. Het eerste elftal staat momenteel op de zesde plaats in de derde klasse, volgens voorzitter Hennie Kenkhuis misschien zelfs nog te laag gezien het vertoonde spel. Dankzij het vernieuwde contract gaat Verheijen na de zomer zijn derde jaar in bij de vereniging die dit jaar haar 100 jarig bestaan hoopt te vieren.

,,We zijn op de goeie weg”, stelt de hoofdtrainer in een reactie op zijn verlenging. ,,Met het eerste en het tweede elftal, de samenwerking verloopt goed.”

Hij hoopt met het eerste elftal een stabiele derdeklasser te worden; voor een doelstelling voor volgend jaar is het volgens de trainer nog te vroeg.

,,Dat hangt ook af van de spelers en hun fitheid. Maar het is leuk werken bij de club, ik voel m’n eigen hier thuis en heb het fantastisch naar mijn zin.”

Staf

Met Verheijen verlengt ook de rest van de staf haar contract, op verzorger Edward Dijkstra na. Hij kan het volgend seizoen niet meer combineren met zijn werk. Op 27 januari speelt Zwolsche Boys haar eerste competitieduel van 2018, uit bij ESC.

Gerelateerde artikelen

Back to top button