HandbalNieuws uit ZwolleSport

Heren van HV Zwolle Handbal winnen in Ulft na spannende wedstrijd

Zwolle – Op 30 oktober 2016 stond de lastige uitwedstrijd tegen UGHV op de planning voor de heren van HV Travelbags Zwolle. Beide ploegen stonden de eerste minuten sterk in zowel de aanval als in de verdediging.

De eerste 10 minuten ging het gelijk op tussen HV Travelbags Zwolle en UGHV. Na een aantal fouten in de dekking van Zwolle begon UGHV uit te lopen naar een verschil van drie doelpunten.

Door hard werken met en voor elkaar kwam Zwolle terug en gingen ze met 11-13 voorsprong de rust in.

De spanning bleef de gehele wedstrijd tussen beide ploegen. Ook in de tweede helft bleef HV Travelbags Zwolle met beide benen op de grond staan, mede dankzij de keeper Arno ter Wiele.

Nog 10 minuten op het scorebord te gaan, wisten de heren van Zwolle niet op voorsprong te komen. Door de slordige dekking kwamen zij op een achterstand van 23-20.

Mede door een aantal snelle aanvallen kwamen zij 5 minuten voor tijd op een voorsprong van 25-24.

In de laatste paar minuten kreeg een speler van Zwolle een 2 minuten tijdstraf. Ondanks deze tijdstraf wisten de heren van Zwolle hun hoofd erbij te houden. Dit resulteerde, 20 seconden voor tijd, in een eindstand van 27-28!

Op 6 november 2016 om 14.35 uur staat de thuiswedstrijd tegen OBW HS1 op het programma.