CoronavirusNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Hebt u een vraag aan het Sociaal wijkteam; Bel of e-mail nu

Zwolle – Door corona zijn er nieuwe maatregelen. De dienstverlening van het Sociaal wijkteam gaat door. Net als anders is het wijkteam er ook nu voor alle inwoners, met welke vraag dan ook. Hebt u een vraag aan het Sociaal wijkteam? Bel of e-mail dan. Kom pas naar het inloopspreekuur als het echt niet anders kan.

Bellen & E-mailen

U kunt ons bellen op (038) 498 9980. Dat kan elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur. Er zitten extra medewerkers voor u klaar om u zo goed mogelijk verder te helpen. U kunt ons ook een e-mail sturen:postbus@swt.zwolle.nl.

Chatten

Op www.swtzwolle.nl kunt u met ons chatten. Dat kan iedere maandag van 9.00 tot 12.00 uur en iedere dinsdag van 16.00 tot 20.00 uur. Of vul het contactformulier in, op www.swtzwolle.nl/contact.

Inloopspreekuren

De inloopspreekuren blijven open. Maar kom alleen als het echt niet anders kan. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Kom zoveel mogelijk alleen.

Huisbezoeken

De huisbezoeken gaan door, maar alleen als dat echt niet anders kan. Tijdens het huisbezoek mogen er maximaal 3 personen aanwezig zijn die niet in uw huis wonen. De sociaal werker is 1 van deze 3 personen.

Neem contact op

Door de coronamaatregelen is onze dienstverlening iets veranderd. Maar we zijn goed bereikbaar. We helpen u graag verder. Hebt u een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Back to top button