EconomieNieuws uit Zwolle

Happietaria Zwolle zoekt pand

Zwolle – Van 17 februari tot en met 17 maart 2018 hoopt pop-up restaurant Happietaria Zwolle haar deuren te kunnen openen om geld op te halen voor het goede doel. Om dit te kunnen doen is de organisatie op zoek naar een pand voor het restaurant.

Happietaria Zwolle is een pop-up restaurant dat volledig draait op vrijwilligers en grotendeels op sponsoring. Het geld dat wordt opgehaald is daarmee volledig bestemd voor het goede doel. Dit jaar wordt geld opgehaald om mensen in het conflictgebied van Zuid-Sudan te steunen. De levens van deze mensen zijn verstoord en ontwricht door burgeroorlog en hongersnood. Landbouwgrond is verwoest en er heerst enorme droogte. Daarom zijn de mensen afhankelijk van voedselhulp. Happietaria wil hulporganisatie ZOA ondersteunen zodat zij noodhulp kunnen leveren in de vorm van voedsel en schoon drinkwater. Hiernaast richt stichting ZOA zich op lange termijn hulp zodat mensen in Zuid-Sudan weer een zelfstandige, stabiele samenleving op kunnen bouwen.

Om het restaurant te kunnen laten draaien en geld op te kunnen halen, is de organisatie van Happietaria op zoek naar een pand. Mensen die een pand vrij hebben, iemand kennen met een beschikbaar pand of een andere tip hebben worden gevraagd contact op te nemen met de organisatie. Voor meer informatie over het project en contact met de organisatie kunt u bellen naar 06-51222104, mailen naar info@happietaria-zwolle.nl of kijken op www.happietaria-zwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button