Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hanze Mysteries 5: Klazien uit Zalk

Zwolle – In deze aflevering bezoeken we het prachtige dorpje Zalk aan de IJssel! Wij worden hartelijk ontvangen door Gert en Bram, die ons van alles vertellen over Icoon Klazien! Wat gaan wij ontdekken, is er een mysterie rondom het Kruidenvrouwtje, de koninginvan de IJssel, oh wat spannend……en wat een genot is Zalk!

Aflevering 2

Nog steeds zijn medium Beatrix en Filmmaker Mariek in het prachtige plaatsje Zalk. Ze worden buiten rondgeleid door de dorpsgenoot van Klazien; “Gert””. Zullen Beatrix en Mariekus meer te weten komen over het iconische Kruidenvrouwtje? Kijk en geniet van Hanze Mysteries & Klazien!

Hanze Mysteries

De vlogdocumentaire “Hanze Mysteries” gaat over de geschiedenis van de Hanzesteden met een vleugje van de paranormale wereld! Hoe dan?? Filmmaakster Marieke Hiemstra gaat samen met het medium Beatrix Bult op jacht naar waargebeurde Hanzeverhalen, ze proberen extra informatie in te winnen na elk bezoek, door te voelen en te ervaren. Hanze Mysteries is te vinden op Facebook en Instagram. Op de oneven zondagen te bewonderen op TV bij RTV Focus.

Zondag op Focus TV
KPN 1396
Ziggo 44
T-Mobile 783

Gerelateerde artikelen

Back to top button