Nieuws uit ZwolleSport

Handbalsters Travelbags/HV Zwolle konden slechte start niet rechtbuigen en zichzelf belonen in hun aanvallen

Zwolle – Zaterdag 26 september heeft Zwolle Dames 1 een spannende wedstrijd gespeeld tegen Overwetering Dames 1. De dames van Zwolle hadden geen goede start en liepen vanaf minuut één achter de feiten aan. De dekking van Zwolle stond niet goed en had geen antwoord op de scorende opbouwers van Overwetering. Maar vanaf de 10de minuut kwamen de dames van Zwolle op gang. De dames wisten hun dekking goed neer te zetten en een aantal goede aanvallen te spelen met doelpunten als beloning. Dit zorgde ervoor dat Zwolle de stand gelijk trok. De ruststand was 15-14.

De dames van Zwolle begonnen niet goed aan de tweede helft. De dames van Overwetering konden makkelijk het doel vinden, waarop HV Zwolle geen antwoord had. De dekking stond niet goed en de aanvallen waren rommelig en traag, waardoor ze zichzelf niet konden belonen met doelpunten. De meiden van Zwolle hebben tot het einde geknokt, maar kwamen tegen de dames van Overwetering in deze wedstrijd net iets te kort. De eindstand is 32 – 27 geworden.

Op zondag 4 oktober spelen de dames van Zwolle de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2020/2021 in Sporthal Zwolle Zuid om 14:10 uur tegen Tabak Installatietechniek/DOS DS1. Helaas mag bij deze wedstrijd en de komende wedstrijden geen publiek aanwezig zijn. Dit heeft te maken met de aangescherpte corona maatregelen.