EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Half miljoen bezoekers over de drempel bij IJsselhallen in 2018

Zwolle – Met confetti, bloemen en champagne werd Boukje Sa-Beimers dinsdag begroet als 500.000e bezoeker van IJsselhallen Zwolle in het jaar 2018. Directie en medewerkers verwelkomden de 73-jarige uit Marum tijdens het Nederlands IJsbeelden Festival wat de komende maanden plaatsvindt bij de IJsselhallen.

Foto © Libéma

Een jaar lang genieten

De gelukkige winnares werd op bijzondere wijze in het zonnetje gezet. Uit handen van Toni Denneboom, Directeur Libéma Beurzen en Evenementen Noord ontving de overdonderde winnares bloemen en champagne. Bovendien krijgt Boukje een jaar lang gratis toegang tot alle evenementen die in de IJsselhallen plaatsvinden.

Boukje vertelde erg verrast te zijn toen ze bij binnenkomst hoorde dat ze de 500.000e bezoeker van de IJsselhallen in het jaar 2018 was. Ze vertelde dat zij en haar vriendin al 60 jaar bevriend zijn en dat ze regelmatig samen uitstapjes maken. Vandaag stond een bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival op het programma en mochten hun echtgenoten mee.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button