KabelkrantNieuws uit ZwolleVerkeer

Groot onderhoud IJsselallee en Wijheseweg

Zwolle – Van 6 tot en met 10 september vinden er werkzaamheden plaats aan de IJsselallee en de Wijheseweg. Het gaat in beide gevallen om groot onderhoud, dus asfalteringswerkzaamheden.

IJsselallee

Voor de vakantie hebben de rijstroken richting Marslanden/ Wijhe al groot onderhoud gekregen. Nu zijn de rijstroken op de rijrichting naar de A28 aan de beurt. Gewerkt wordt aan de IJsselallee tussen de Ittersumallee en de Hanzelaan. Dit gebeurt van 6 tot en met 10 september in de avond en nacht tussen 19.00 en 06.00 uur. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Ceintuurbaan. Bestemmingsverkeer richting de woonwijk wordt omgeleid via Ittersumallee – Vrouwenlaan/Forelkolk.

De andere kant van de IJsselallee (de rijrichting vanaf de A28 naar Wijhe/N35) blijft gewoon toegankelijk. Hier zijn geen werkzaamheden.

Wijheseweg

Ook aan de Wijheseweg vinden van 6 tot en met 10 september asfalteringswerkzaamheden plaats. Gewerkt wordt tussen de rotonde bij de Cameraarlaan en de toegang naar de Oude Mars. Ook dit gebeurt in de avond en nacht tussen 19.00 en 06.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via de Hollewandsweg/Nieuwe Deventerweg, Oldeneelallee, IJsselallee en vice versa.

Op dinsdag 7 september is de Wijheseweg ook overdag afgesloten. Dit is nodig vanwege het aanbrengen van de asfaltwapening. De toegang voor Oude Mars blijft toegankelijk vanaf de Hollewandsweg.

Gerelateerde artikelen

Back to top button