HardlopenNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Goede doelen voor Zwolse Halve Marathon bekend

Zwolle – De organisatie van het grootste hardloopevenement van Zwolle heeft besloten om ook aan de zestiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon drie goede doelen te koppelen. Zo kunnen de hardlopers tijdens de inschrijving er (geheel vrijblijvend) voor kiezen geld te doneren aan Coeliakie Kids, Voor Elkaar Zwolle (Warmlopers) en Vrienden van Zorgboerderij Molenzicht. De inschrijving start zondag 28 februari om 12.00 uur.

Al vijftien jaar gaan sport en gezelligheid erg goed samen bij de Scania Zwolse Halve Marathon. De hardlopers worden aangemoedigd door duizenden supporters en weten iedere keer weer harder te lopen door de aanmoedigingen van het publiek.

Aan de Scania Zwolse Halve Marathon (21,1 kilometer) kunnen maximaal 4.000 lopers meedoen. Voor de Wavin 4 Engelse Mijlen (6,4 kilometer) geldt een maximum van 4.500 lopers. De inschrijving voor de Business Runs van de Zwolse Halve Marathon start eveneens op 28 februari. Bedrijven kunnen onder hun eigen naam een groep deelnemers inschrijven en zodoende meedoen in het klassement van de CRAFT 4EM Business Run of de Rabobank Business Run over 21,1 kilometer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button