BouwKabelkrantNieuws uit Zwolle

Geslaagde informatieavond voor Nieuwe Veemarkt en Meeuwenlaan

Zwolle – Samen met de ontwikkelaars BPD Gebiedsontwikkeling en Dura Vermeer organiseerden de gemeente Zwolle een informatieavond. Op 7 februari 2023 kwamen ruim 70 buurtbewoners en andere betrokkenen bij elkaar.

De informatiebijeenkomst ging over de woningbouw en de herinrichting van de openbare ruimte Nieuwe Veemarkt en ontwikkelzone Meeuwenlaan. Over beide plannen gaven de stedenbouwkundige, landschapsontwerper, projectleider en ontwikkelaar een update. De update ging over waar ze nu staan: de uitwerking van het ruimtelijk ontwikkelingsplan.

Er was alle ruimte voor het stellen van vragen en het geven van aandachtspunten voor het vervolg. Ook hebben de ontwikkelaars en de gemeente een aantal mooie wensen en ideeën ontvangen. Deze ideeën gingen vooral over de inrichting van de openbare ruimte. Ook konden buurtbewoners hun zorgen uiten. De gemeente en de ontwikkelaars hebben alle ideeën, wensen en zorgen verzameld en nemen deze mee voor de verdere uitwerking. Bekijk hier de aftermovie voor een korte terugblik.

Gemeente Zwolle – Bijeenkomst 7 februari 2023 Meeuwenlaan Nieuwe Veemarkt

Bron
zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button